Elkezdődött az Újhegyi sétány komplex megújítása

2015. 10. 01. – kobanya.info

 

Elkezdődött a “kőbányai Újhegyi sétány komplex megújítása” projekt, amely során megszépül a városrész főutcája. Összesen 712 millió forintos beruházással újulnak meg a kőbányai Újhegyi lakótelep közösségi terei, illetve főutcája. A bontási, átépítési munkák a napokban kezdődtek. A Kőbányai Önkormányzat gyorsított ütemben végezteti a munkálatokat, így már január végén barátságosabb, biztonságosabb és kényelmesebb körülmények várják az itt élőket.

Az építési munkálatok 2016. január végére befejeződnek, és jövő tavasszal a zöld növények telepítésével fejeződik be a beruházás. A projekt eredményeként a Bányató utcától a Harmat utcáig újjászületik a sétány és környéke.

A kőbányai Újhegyi sétány komplex megújítása projekt a Budapest Főváros Önkormányzata Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával valósul meg.

 

Az eredeti cikk az alábbi linken elérhető:

http://www.kobanya.info/index.php/kozelet/item/11795-megkezd%C5%91d%C3%B6tt-az-%C3%BAjhegyi-s%C3%A9t%C3%A1ny-komplex-meg%C3%BAj%C3%ADt%C3%A1sa-lakoss%C3%A1gi-f%C3%B3rum-okt%C3%B3ber-5-%C3%A9n